Els millors canals de Youtube per a educació

Vols saber quins són els millors canals de Youtube en educació? En un entorn cada vegada més canviant, els mètodes d'ensenyament i els sistemes més tradicionals es van arraconant per a adaptar noves formes d'ensenyar. L'avanç de la tecnologia, i el fàcil accés a la informació dibuixen un nou escenari on el vídeo, forma ja part de l'educació.

En el blog d'ICONO volem que coneguis quins són els canals de major rellevància perquè els nens aprenguin de la manera més eficaç: divertint-se. Google, per exemple, ha apostat en innovació per a introduir eines que permetin un millor ensenyament a les aules educatives. En ICONO, volem formar part també en el progrés de l'educació, amb la instal·lació, per exemple, de noves eines TIC en diversos centres de les illes balears. 



En aquest article, podràs saber quins són els canals de major tendència perquè no et quedis enrere en el sector de l'aprenentatge.

  • Edutuber
  • Quins son els millors canals de Youtube per l’educació:
  • Matemàtiques, física i química

Unicoos

Math2Me

QuantumFracture

  • Història i geografia

Memorias de Pez

Pero eso es otra historia

  • Idiomas

Amigos ingleses

Youtalk TV

Saps que és un Edutuber? 



Un edutuber és una persona que utilitza el canal de Youtube per a compartir els seus coneixements amb la resta del món. Aquesta gent, sol ser experta en alguna temàtica o matèria, i aporten amb creativitat i enginy, un estil personal cap a uns ensenyaments que resulten ser més creatius i amenes.

Avui dia, segons fonts de Google, es produeixen més de 1.000 milions de visites a continguts relacionat amb l'aprenentatge. Aquests canals han crescut a Espanya un 50% en els últims 2 anys, i alguns d'aquests, compten amb milions de subscriptors. 

Alguns dels millors edutubers o que més èxit tenen, formen part del camp de l'educació. Vols conèixer-los? Acompanya'ns.

Els millors edutubers per a educació: 



Matemàtiques, física i química



Les ciències han estat pels estudiants gairebé sempre una de les matèries més difícils d'aprendre. Avui dia existeixen edutubers que es dediquen a ensenyar conceptes de matemàtiques, física i química perquè aprenguis d'una manera més eficaç i divertida:

Unicoos

Unicoos és un canal de Yotube dels més reeixits a Espanya. De la mà de David Calle, el seu creador, aprenem conceptes tant de matemàtiques com de física i química per a nois a partir de l'ESO. El seu canal compta amb més de 1,2 milions de subscriptors i més de 750 vídeos perquè aprenguis ciència d'una manera més creativa.

Math2Me

 José Alejando Andalón és un docent mexicà al qual les matemàtiques i el vídeo, van unir per a formar el canal Math2Em. Un canal que conté més de 2500 vídeos sobre aritmètica, geometria, àlgebra i física. I encara que sembli amb el nomenament d'aquestes assignatures, que es dirigeixi a un públic més adult, el nivell va des d'educació primària fins a l'inici de la formació universitària.

QuantumFracture

 Com descriu el seu creador, José Luis Crespo, el costat més boig i divertit de l'univers es troba en QuantumFracture. Un canal de Youtube el contingut del qual està relacionat amb la física i les ciències. El seu èxit resideix que utilitza il·lustracions molt animades, les quals estan molt ben explicades amb els coneixements que vol ensenyar.

Història i geografia

Pels més petits, aprendre història i geografia gairebé sempre ha resultat ser una tasca a vegades avorrida i difícil d'assimilar. Amb els vídeos de youtube dels edutubers, podem aprendre la història més divertida i interessant, com també la geografia del nostre planeta. Saps que edutubers són els que més èxit tenen en aquest àmbit?

Memorias de Pez

 

Borja Fernández, ens explica en Memòries de Peix, les grans fites de la història de manera pràctica, senzilla i pròxima. Aprèn per exemple la història d'Espanya en tan sols 6 minuts.

Pero eso es otra historia

Original canal creat per Andoni Garrido, on trobem vídeos divulgatius sobre la història, l'art, la filosofia i la mitologia. El seu objectiu és fer veure a nens i adolescents que la història del nostre món pot resultar apassionant i divertida.

Idiomas

Hi ha una frase que deia: “És molt frase l'anglès, si li poses interès”. Però no sempre bastava per a aprendre un idioma. A vegades resulta complicat aprendre la gramàtica, la pronunciació i l'expressió d'alguns d'ells. Amb els canals que us suggerim a continuació, estem segurs que avançaràs en el seu aprenentatge:

Amigos ingleses 


 Philip, d'origen anglès i la seva núvia Isabel, madrilenya, ens ensenyen a través del seu canal: Amigos ingleses, com podem aprendre l'idioma britànic de manera amena i divertida amb situacions que ens resulten quotidianes en el dia a dia.

YouTalk TV

 Els germans Fran i Carlos, estan darrere del reeixit canal YouTalk TV. En ell, podem aprendre anglès des de zero. Milloraràs amb tots els àmbits que abasta aquest idioma, per tal de que millors de manera progressiva. A més ofereixen llibres perquè puguis continuar practicant.

Fins aquí, hem pogut veure una de les millors maneres d'aprendre que hi ha avui dia, a través dels vídeos de Youtube, una eina que s'ha instaurat en nostra àmbit educatiu i que és un recurs important per a millorar en el rendiment econòmic. Coneixies ja abans aquests canals? Saps d'algun més que ens pugui interessar? Si vols compartir la teva opinió, fes-ho en el nostre blog.

Deixa els teus comentaris

termes i condicions.

Comentaris

  • No s'han trobar comentaris