Aules digitals

És l'eina perfecta per a poder accedir d'una manera àgil, ràpida i visual a tota la tecnologia aplicada a entorns educatius.

Les possibilitats de les solucions interactives permeten desenvolupar nous mètodes d'ensenyament, estimulant la participació i facilitant l'aprenentatge. Les pissarres interactives substitueixen a les tradicionals, per a aportar un major dinamisme, col·laboració i comprensió als alumnes.

A més, els monitors interactius incorporen displays amb diversos punts tàctils simultanis que permeten la interacció de diverses persones alhora. La combinació de l'ús dels dispositius interactius juntament amb els diferents tipus de software que us oferim, orientats a l'educació, optimitzen l'aprenentatge dels alumnes.

Les pissarres digitals ofereixen a les aules una completa interactivitat dels usuaris emb el contingut de qualsevol ordinador connectat, amb una excel·lent qualitat d'imatge i també d'audio, gràcies als altaveus externs. Els projectors d'ultra curta distància minimitzen les ombres sobre la projecció, facilitant la visualització per part de formadors i assistents de la imatge. El control de les funcions del projector integrat a la caixa de connexions, permet executar les funcions bàsiques de l'equip sense necessitat d'un control remot.

Els panells interactius han sigut desenvolupats per un equip de persones que comparteix la seva vocació per l'ensenyament. La nostra dedicació i entusiasme es transmeten amb cadascun dels detalls i característiques dels panells que de forma fàcil i intuïtiva ens ajudaràn a ser més efectius en les nostres tasques diàries. Els programes d'anotació, col·laboració i creació de continguts multi-aprenentatge conecten ràpidament amb professors i alumnes, convertint l'ensenyament i l'aprenentatge en una gran experiència, a la qual s'impliquen les emocions i es situen els límits fins on arribi la nostra imaginació.