En ICONO hem aconseguit el Certificat Google Educator Trainer

Convertir les aules tradicionals en espais virtuals, proporcionar als docents noves eines que permetin millorar la interacció amb els alumnes i, en definitiva, aportar nous coneixements i competències perquè l'educació 3.0 sigui una realitat a les escoles. Aquests són els objectius d'ICONO en aconseguir el Certificat Google Educator Trainer.

Només hi ha 1500 al món i ara Menorca ja disposa d'un equip que col·labora en l'efectiva transformació digital de les aules.

La introducció de les TIC en l'educació és imparable

Afavoreixen la comunicació entre tots els membres de la comunitat educativa i faciliten l'accés i la gestió de la informació. La tecnologia motiva i estimula estudiants i docents perquè els presenta nous dispositius i aplicacions que els permeten millorar la seva experiència a l'aula. Però, sobretot, fa possible que cada alumne trobi el tipus d'aprenentatge al que millor s'adapta.

Des d'ICONO t'oferim la possibilitat d'adquirir les habilitats necessàries per al bon ús de les TIC a l'aula i de disposar dels dispositius necessaris per posar al teu centre escolar al capdavant de la integració de les TIC en l'educació.

Aplicacions G Suite per millorar l'educació

Et proposem conèixer les possibilitats de la plataforma G Suite que, a més, són gratuïtes. Un poderós paquet d'aplicacions en el núvol que poden proporcionar a la teva escola una nova forma de treballar:

  • eines senzilles i fàcilment accessible per a tots
  • disposa de gran emmagatzematge en el núvol
  • promou i facilita el treball col·laboratiu
  • ajuda a fixar els coneixements adquirits aconsegueix una major impacte entre els alumnes
  • reforça les habilitats informàtiques, cada vegada més necessàries

Treu major partit a les teves classes amb Google for Education

Amb ICONO pots formar-te en aquestes eines de Google for Education per utilitzar-les a l'aula. Google Keep, Drive, Mail, Calendar, Forms, Docs, Sheets, Classroom ... per treure-li major partit i facilitar la teva tasca com a docent i perquè els alumnes coneguin dispositius com els Chromebooks elaborats especialment per a treballar a l'aula amb les aplicacions de G Suite .

L'ús de les eines de les eines de G Suite de Google for Education a les aules han aconseguit excel·lents resultats i la implementació d'aquests mètodes també contribueixen a reduir el fracàs escolar.

Millorar els processos educatius augmentant la productivitat d'alumnes i professors és més fàcil de la mà de Google i les oportunitats digitals que aporta a l'escola. Si ets docent, com apliques la transformació digital a l'aula? ¿i en el teu centre escolar? En ICONO podem ajudar-te a afrontar aquest desafiament.

Deixa els teus comentaris

termes i condicions.

Comentaris

  • No s'han trobar comentaris