Com et pot ajudar un chromebook a l'aula?

Definitivament l'ús de les noves tecnologies en l'educació és un mitjà per millorar l'aprenentatge. Docents i alumnat s'han anat incorporant i es beneficien de l'educació 3.0, la que els permet ensenyar i aprendre d'una manera interactiva, més ràpida i efectiva.

Donar més autonomia als estudiants augmenta la seva motivació i fomenta la seva creativitat. Per això és essencial utilitzar dispositius que propiciïn aquesta actitud com els Chromebooks.

Les TIC a les teves classes

Ordinadors que funcionen amb el sistema operatiu Chrome en què et pots descarregar des de Google Play les aplicacions que necessitis. Que treballen des del núvol pel que són ràpids i segurs. El seu format entre una tablet i un notebook et facilita que puguis optar per escriure amb el teclat o amb el llapis electronic de forma manuscrita.

Els Chromebooks són una eina econòmica, senzilla i útil per a incorporar les TIC a l'aula. Una excel·lent alternativa al portàtil tradicional.

 

Com apliques l'educació 3.0?

Els Chromebooks permeten crear programes d'aprenentatge personalitzats i la seva plataforma d'emmagatzematge en el núvol facilita el treball col·laboratiu dins i fora de l'aula.

La seva bateria de llarga durada, la possibilitat de treballar sense connexió en algunes aplicacions i la seva integració a Google for Education fan d'aquest dispositiu una eina ideal per integrar contingut multimèdia a les lliçons i fomentar la col·laboració entre els estudiants i millorar la comunicació entre docent i alumne.

El seu accés a les milers d'extensions de Chrome obre un món de possibilitats per al professorat. Faciliten el seu treball i estalvien temps com:

  • Share to classroom per compartir al moment un article o web amb els teus alumnes amb el clic d'un botó a través de Google Classroom.
  • Split Screen amb la qual podràs treballar amb dos o més pantalles alhora si ho necessites.
  • Calmly Writer si vols eliminar les distraccions d'una web (banners, etc.) per als alumnes amb dificultats d'atenció.

I un munt d'opcions més perquè escullis la més adequada al teu entorn escolar.

Si necessites ajuda per conèixer com integrar aquests dispositius a l'aula a ICONO t'oferim la informació i la formació necessària per treure el major partit dels Chromebooks. Els teus alumnes podran compartir, només amb el seu compte de Google, una experiència en línia personalitzada que els ajudarà en el seu aprenentatge. Ja has provat les TIC a l'aula? Quina és la teva experiència?

Deixa els teus comentaris

termes i condicions.

Comentaris

  • No s'han trobar comentaris