Els centres educatius més innovadors del món

Els centres educatius més innovadors del món

En ICONO tenim el desig que les TIC estiguin en tots els col·legis possibles. L'aposta per la tecnologia en els centres escolars és ja una realitat. El sistema educatiu ha après que per a avançar s’ha d'innovar i prosperar. Tant en metodologies i idees d'aprenentatge com en eines i materials.

5 Apps d'educació pels nens a l'estiu

El curs escolar ha acabat. Això implica que els alumnes gaudiran de les vacances d'estiu. Toca descansar, reposar pilar, i gaudir del sol i la platja. Però també toca repassar i fer exercicis per a no oblidar tot l'après durant el curs. L'aprenentatge no té pausa.

A ICONO volem submergir-nos en la millora de l'educació dels més joves, i creiem que l'aposta per les TIC ajudarà a aconseguir aquest objectiu. Ho volem fer de manera divertida i interactiva, perquè creiem que és la millor manera que aprenguin. En altres articles hem vist com YouTube, també és un portal en el qual els estudiants poden aprendre d'una manera diferent. Google per exemple, té eines que ajuden a millorar les tècniques d'estudi i aprenentatge.

Els millors canals de Youtube per a educació

Vols saber quins són els millors canals de Youtube en educació? En un entorn cada vegada més canviant, els mètodes d'ensenyament i els sistemes més tradicionals es van arraconant per a adaptar noves formes d'ensenyar. L'avanç de la tecnologia, i el fàcil accés a la informació dibuixen un nou escenari on el vídeo, forma ja part de l'educació.

En el blog d'ICONO volem que coneguis quins són els canals de major rellevància perquè els nens aprenguin de la manera més eficaç: divertint-se. Google, per exemple, ha apostat en innovació per a introduir eines que permetin un millor ensenyament a les aules educatives. En ICONO, volem formar part també en el progrés de l'educació, amb la instal·lació, per exemple, de noves eines TIC en diversos centres de les illes balears.